Начин на употреба

Начин на употреба на течна хидроизолация

На българския пазар има много видове хидроизолации, които несъмнено се характеризират с висока ефективност и могат да бъдат наистина надеждни, когато искате да защитите дома си от унищожителните последствия, които влагата може да причини.

Ние от Ard.bg обаче ви предлагаме нещо ново, което напълно може да преобърне досегашните ви представи за хидроизолацията. Нашата течна хидроизолация е един от най-добрите начини за изолиране на различни видове помещения. Затова в следващите редове ще се заемем със задачата не само да ви обясним защо да ни се доверите, но и подробно ще опишем начина на употреба.

Течна хидроизолация – какво трябва да знаете

Ако ви предстои да хидроизолирате терасата или банята, със сигурност вече сте се запознали с основните видове хидроизолация. Дори и да сте твърд привърженик на класическите варианти обаче – обмазната хидроизолация и битумните мушами – несъмнено ще ви е от полза да знаете, че имате и алтернативна опция.

Предимствата, които нашият продукт има пред останалите, не са малко. В тази публикация няма да се стремим да твърдим, че използването на течна хидроизолация е единственият добър вариант, защото знаем, че това не е така. Въпреки това ще се фокусираме върху някои от минусите, които се срещат при употребата на другите видове.

Хидроизолацията АРД има способността да попива в повърхността така, че да я заздрави и осигури изключително висока хидрофобност. Нейните основни предимства са, че може да бъде нанасяна много лесно – с четка, валяк или пръскачка. На нашия сайт предлагаме течна хидроизолация в няколко разфасовки – 5, 10, 20 л.

Подготовката преди полагането на хидроизолацията не представлява нищо особено. Повърхността трябва да е добре почистена от прах, масло, мазнини и да се отстранят всякакви неравности, които биха могли да попречат на равномерното нанасяне на слоя.

Течната хидроизолация може да запълва пукнатини с дебелина 2 мм, но за по-големи е необходимо те да бъдат запълнени с ремонтна замазка. Хидроизолиращият слой трябва да бъде внимателно и равномерно нанесен по цялата повърхност.

Дозирането се извършва изключително лесно – използват се 0.5 литра за квадратен метър или до насищане на повърхността. Ако искате да осигурите водоплътност на бетона, добавете 2 % от масата на водата.

Защитете дома си от влагата с продуктите на Ard.bg

Ние от Ard.bg предлагаме течна хидроизолация, която отговаря на високите стандарти за качество БДС EN 1062-1:2006 и БДС EN 1504-2:2005. Тя е екологична чиста, тъй като не съдържа никакви разтворители и летливи вещества.

Отличава се с температурна устойчивост, добра адхезия и отлична издръжливост на масла и химични вещества. Безцветна е, но въпреки това може да се оцветява с пигменти на водна основа. Може да се използва върху мокри повърхности и е изключително удобна за дозиране, за да не се тревожите, че материалът няма да ви стигне или че ще остане излишен – 5 л туба от нашата течна хидроизолация стига за 10 кв. м.

Shopping Cart