Течна хидроизолация за покрив

 

Течната хидроизолация на ARD е иновативно и съвременно решение за осигуряване на добра водонепропускливост на изключително широк набор от повърхности. Нейните свойства я правят приложима в различни направления, едно от които е именно за хидроизолирането на покриви.

С какво точно хидроизолацията на ard.bg се отличава от останалите традиционни продукти за хидроизолиране на покриви и може ли нейните качества да я наредят на превъзхождаща позиция?

Течна хидроизолация, нанесена върку покрив
полагане на течна хидроизолация за покрив

Какво прави течната ни хидроизолация подходяща за покрив

ARD има уникалното свойство да проникне в порите на повърхностите, върху които е положена, което осигурява допълнително уплътняване и водо- и влагоизолиране.

Тъй като е разработена на водна основа, след изпаряването на водните частици на хидроизолацията и вследствие естествената кристализация на органичния хидроизолиращ полимер, повърхността е успешно импрегнирана, а микропукнатините – запълнени.

Така материалът, върху който е нанесена хидроизолацията се уплътнява и подсилва, като всичко това се случва без неговият цвят да бъде променен, тъй като хидроизолацията е безцветна.

ARD може да бъде използвана като течна хидроизолация за покрив, тъй като има отлични свойства за изолиране на покривни плочи и може да бъде нанесена върху най-различни материали и видове плочи, които може да се намерят по покривите – бетон, циментови замазки, камъни, керемиди, стари хидроизолационни материали и прочие. Ако върху покривът ви е разположена тераса, ARD може да ви послужи за запечатването и на нейните специфични повърхности.

Както стана ясно, течната хидроизолация на Ard.bg може да бъде полагана и върху стари покривни настилки, например битумна изолация.

Използвайки ARD в този случай, ще заздравите старата хидроизолация и ще запечатате посипката по по-лесен и достъпен начин. Така ще удължите експлоатационния период на вече положените хидроизолационни материали и ще им осигурите по-добри водоотблсъкващи и предпазващи от влага свойства.

Нашите продукти

Течна хидроизолация за покрив – предимства

Едно от най-големите предимства на ARD импрегниращ агент е супер лесната му употреба и опростено нанасяне.

Той може да бъде нанесен не само с четка или валяк, но и с помощта на пръскачка, благодарение на фината му текстура и уникалните му качества. Когато става въпрос за големи пространства, както е при хидроизолирането на покриви, това може да се окаже от особено значение за по-бързото приключване на процеса и съответно по-скоростното изсъхване на облицовката.

Течната ни хидроизолация има силна устойчивост на най-вредния спектър от слънчевите лъчи – UV. Освен това има изключително висока покривност, която със сигурност ще ви спести средства, в сравнение с традиционните хидроизолационни решения.

Това е сертифициран продукт, произведен в Дания, който не отдава токсичен мирис и е екологосъобразен. Освен всичко останало, той предлага несравнимо съотношение между три от най-важните фактори при избора на хидроизолация а именно – качество, цена и покривност.

Често задавани въпроси за течната хидроизолация за покриви:

Полагането на нашата течна хидроизолация е изключително лесно. Тя се нанася с четка или валяк, а при проблеми зони може да се използва пръскачка.

Уникалните качества и датската технология правят този продукт изключително ефективен. С 5 литра от нащата хидроизолация могат да се покрият 10 квадратни метра площ. 

Shopping Cart