Течна хидроизолация за покрив

Течната хидроизолация на ARD е иновативно и съвременно решение за осигуряване на добра водонепропускливост на изключително широк набор от повърхности. Тази течна хидроизолация за покрив предлага уникална комбинация от гъвкавост и издръжливост, което я прави идеална за сложни и неравни покривни конструкции. Нейните свойства я правят приложима в различни направления, едно от които е именно за хидроизолирането на покриви.

Отличава се със своята способност да образува безшевна и водонепропусклива мембрана и осигурява изключителна защита дори и при екстремни метеорологични условия.

Течната хидроизолация за покрив, предлагана от ARD, осигурява дълготрайна и надеждна защита срещу влага и е подходяща за различни типове покривни материали и конструкции.

С какво точно хидроизолацията на ard.bg се отличава от останалите традиционни продукти за хидроизолиране на покриви и може ли нейните качества да я наредят на превъзхождаща позиция?

Течна хидроизолация, нанесена върку покрив
полагане на течна хидроизолация за покрив

Какво прави течната ни хидроизолация подходяща за покрив

ARD има уникалното свойство да проникне в порите на повърхностите, върху които е положена, което осигурява допълнително уплътняване и водо- и влагоизолиране.

Тъй като е разработена на водна основа, след изпаряването на водните частици на хидроизолацията и вследствие естествената кристализация на органичния хидроизолиращ полимер, повърхността е успешно импрегнирана, а микропукнатините – запълнени.

Така материалът, върху който е нанесена хидроизолацията се уплътнява и подсилва, като всичко това се случва без неговият цвят да бъде променен, тъй като хидроизолацията е безцветна.

Новата формула на ARD за течна хидроизолация за покрив не само осигурява отлична защита, но и улеснява поддръжката, като предотвратява образуването на влага и мухъл в дългосрочен план.

ARD може да бъде използвана като течна хидроизолация за покрив, тъй като има отлични свойства за изолиране на покривни плочи и може да бъде нанесена върху най-различни материали и видове плочи, които може да се намерят по покривите – бетон, циментови замазки, камъни, керемиди, стари хидроизолационни материали и прочие. Ако върху покривът ви е разположена тераса, ARD може да ви послужи за запечатването и на нейните специфични повърхности.

Както стана ясно, течната хидроизолация на Ard.bg може да бъде полагана и върху стари покривни настилки, например битумна изолация.

Използвайки ARD в този случай, ще заздравите старата хидроизолация и ще запечатате посипката по по-лесен и достъпен начин. Така ще удължите експлоатационния период на вече положените хидроизолационни материали и ще им осигурите по-добри водоотблсъкващи и предпазващи от влага свойства.

Нашите продукти

Течна хидроизолация за покрив – предимства

Течна хидроизолация, нанесена върху покривЕдно от най-големите предимства на ARD импрегниращ агент е супер лесната му употреба и опростено нанасяне. Тази хидроизолация е идеална за всякакви типове покриви, предлагайки усъвършенствана формула, която гарантира дълготрайна защита и надеждност.

Продуктът може да бъде нанесен не само с четка или валяк, но и с помощта на пръскачка, благодарение на фината му текстура и уникалните му качества. Благодарение на своата ефективност при нанасяне, течната хидроизолация за покрив на ARD значително намалява времето за работа, особено когато се използва на големи площи като покриви.

Когато става въпрос за големи пространства, както е при хидроизолирането на покриви, това може да се окаже от особено значение за по-бързото приключване на процеса и съответно по-скоростното изсъхване на облицовката.

Течната ни хидроизолация има силна устойчивост на най-вредния спектър от слънчевите лъчи – UV. Освен това има изключително висока покривност, която със сигурност ще ви спести средства, в сравнение с традиционните хидроизолационни решения.

Това е сертифициран продукт, произведен в Дания, който не отдава токсичен мирис и е екологосъобразен. Освен всичко останало, той предлага несравнимо съотношение между три от най-важните фактори при избора на хидроизолация а именно – качество, цена и покривност.

Често задавани въпроси за течната хидроизолация за покриви:

Полагането на нашата течна хидроизолация е изключително лесно. Тя се нанася с четка или валяк, а при проблеми зони може да се използва пръскачка.

Уникалните качества и датската технология правят този продукт изключително ефективен. С 5 литра от нащата хидроизолация могат да се покрият 10 квадратни метра площ. 

Shopping Cart