Течна хидроизолация за басейн

Течната хидроизолация, която предлагаме в ard.bg е подходяща и за уплътняване и импрегниране на различните повърхности и настилки на външни и вътрешни басейни. Нашата висококачествена течна хидроизолация за басейни осигурява дълготрайна защита и надеждност, като устоява на всякакви климатични условия и химически влияния.

Хидроизолирането е особено важен елемент в строителните работи, свързани с изграждането на басейни, поради което е необходимо то да бъде извършено с наистина качествени материали, каквито са използвани за направата на ARD течна хидроизолация.

Съществуват няколко особености, които правят течната хидроизолация на ARD особено подходяща за целта и успешно приложима за прибавяне на висока водоотблъскваща способност по повърхностите на басейна.

хидроизлация на басейн

Как продуктите на ARD могат да послужат за хидроизолиране на басейни

Басейн с течна хидроизолация

При изграждането на басейни обичайно се използват специални бетонни смеси с повишена водонепропускливост. Една от причините, които пораждат необходимост от допълнително хидроизолиране е, че при изсъхване на материала е много вероятно да се образуват невидими за окото микропукнатини.

Течната хидроизолация на ARD е особено подходяща за уплътняване на естествената порьозност на бетона. Освен това тя може да играе ролята на грундиращ агент и върху естествени материали и силноабсорбиращи основи. Как се случва това?

В процеса на изсъхване на ARD течна хидроизолация, съдържащият се органичен полимер, който е попил под повърхността на основата, кристализира и се свързва с компонентите на основата. Резултатът е своеобразно запечатване на повърхността и уплътняване на структурата на основата под нея.

Течна хидроизолация ARD е страхотно решение и за басейни с плочки, тъй като тя може да бъде положена под и над тази настилка за двойна хидрозащита и подсилена изолация. За да осигури максимална ефективност и издръжливост, нашата течна хидроизолация за басейни е разработена с уникална формула, която гарантира отлична защита срещу вода и влага във всякакви условия. След полагането на течната хидроизолация дори няма да е необходима замазка, преди да бъдат положени плочките върху нея.

Нашите продукти

Кое прави течната хидроизолация ARD особено подходяща за басейни

Предлаганата в ard.bg течна хидроизолация има широк диапазон на температурна устойчивост. Този аспект е изключително важен, когато става въпрос за хидроизолиране на басейни, тъй като обичайно температурата (особено при външни басейни) може да достигне много различни стойности в голяма амплитуда. Нашата течна хидроизолация има добра мразоустойчивост и може да издържи на температури от -35° C до +80° C

Нашата висококачествена течна хидроизолация за басейни осигурява дълготрайна защита и надеждност, като устоява на всякакви климатични условия и химически влияния.

Тя се нанася с лекота, като за целта може да се използва дори пръскачка, което е особено улесняващ и ускоряващ фактор, особено когато става въпрос за големи площи, както може да бъде при хидроизолацията на басейни. Също така ARD има добра устойчивост на химични дразнители.

Често задавани въпроси за течната хидроизолация за басейн:

Когато се използва върху плочки, течната хидроизолация ARD няма да промени техния цвят, тъй като е непрозрачна. Освен всичко останало тя изсъхва сравнително бързо и е влагоелиминиращо решение с дълга трайност.

Възползвайте се от уникалната покривност на продукта, осигуряваща ви 2 кв. м. хидроизолирана площ за 1 л използван продукт, което прави цената му изключително изгодна и подсилете хидроизолацията на своя басейн бързо и лесно в няколко прости стъпки.

Shopping Cart