Течна хидроизолация за баня

 

Възможно ли е един продукт да е подходящ както за хидроизолиране на покриви, така и за хидроизолация за баня? Кои са качествата, които може да го направят толкова широко приложим и ефективен в няколко различни направления?

Как може да послужи течната хидроизолация за елиминиране проникването на влага и течности по повърхностите в банята? Имаме отговор на всички тези въпроси и той е под формата на продукт – течна хидроизолация на ARD.

течна хидроизолация на баня

Как течната хидроизолация ARD може да бъде използвана в банята

течна хидроизолация на баня

Превъзходните качества на предлагания от нас продукт го правят своеобразна течна хидроизолация за баня с две основни приложения в мокрите помещения – за полагане върху стените и пода, още преди да са поставени плочките и за полагане на хидроизолиращ слой върху вече залепените настилки.

Това е възможно благодарение на уникалните свойства на органичния полимер, вложен в състава на продукта, който има страхотни импрегнираща и запечатваща способности. Те се активират при изсъхване на водните частици в продукта и кристализиране на неговите компоненти, които се внедряват под повърхността и се свързват с материала, върху който е нанесена течната хидроизолация.

Течната хидроизолация, която предлагаме в ard.bg може да бъде положена под плочките за уплътняване на основата и двойно укрепване на водонепропускливостта на повърхностите в банята.

Изключително подходяща е за полагане върху силноабсорбиращи основи, тъй като чудесно изпълнява задачата на грундиращ агент, който уплътнява материала, влизайки в дълбочината на порите и свързвайки се с неговите частици за запечатване на повърхността. По този начин попиващата способност на третираната повърхност се редуцира и тя се подготвя за полагане на основната настилка върху нея.

Полагайки предпочитан брой слоеве директно върху настилката ще осигурите на банята си допълнително хидроизолационно запечатване за елиминиране проникването на влагата в стените, тавана и пода на едно от най-застрашените от мухъл и плесен помещения в дома.

Нашите продукти

Какви предимства ви носи течната хидроизолация за баня

ARD е прозрачен агент, който няма да промени цвета на повърхностите, върху които се използва. Освен това, благодарение на съдържащите се в него компоненти, той не отделя токсичен аромат и не е вреден за околната среда. Най-голямото му предимство е високата степен на покривност, която прави продукта по-икономичен в сравнение с конвенционалните решения за хидроизолация на баня.

Често задавани въпроси:

Течната ни хидроизолация може да бъде положена както върху гранитогрес, така и върху теракот.

Страхотно предимство на нашата течна хидроизолация за баня е, че след като бъде положена върху основата, след това не е необходима замазка, а може директно да се премине към лепене на плочките. Това може да ви спести време и значителни усилия, което е бонус към другите чудесни качества на импрегниращия агент на ard.bg

Оценете нашата течна хидроизолация за баня:
5/5
Shopping Cart