За нас

ard

Хидроизолацията е един от най-важните елементи при строенето на сграда. За да бъде защитен домът ви, трябва да сте сигурни, че сте избрали качествени материали, които да гарантират максимално добри резултати.

Защитата от влагата е от съществено значение. Ако една повърхност не е хидроизолирана правилно, влагата просмуква в строителната конструкция и създава редица проблеми – образуват се мухъл, плесен, мазилката започва да се рони и да се напуква, избиват петна.

Тези от вас, които дори малко са се интересували от хидроизолационни материали, вероятно са запознати с класическите видове – мазаните и битумните хидроизолации. Те със сигурност могат да бъдат изключително ефективни, но имат някои недостатъци, на чийто фон нашият продукт – течна хидроизолация – изпъква ярко.

Иновативен метод от Ard.bg

Ние от Ard.bg ви представяме един от най-новите методи за полагане на хидроизолация на българския пазар. Ако досега не сте чували за течна изолация – чудесно. На нашия сайт подробно ще можете да се информирате относно предимствата на този вид хидроизолация.

Предлагаме я в разфасовки от 5, 10 и 15 л. С твърда убеденост бихте могли да твърдим, че плюсовете, които течната хидроизолация има, не могат да се срещнат при употребата на другите видове изолации.

Да, битумните мушами са най-популярни и използвани в България. Въпреки това не са подходящи за всяко пространство и всяка повърхност и трябва да бъдат полагани по специфичен начин. Мазаните пък предимно се използват за по-малки площи.

Тези недостатъци обаче липсват при течната хидроизолация. Тя е лесна за нанасяне – може да се нанася с четка, валяк и дори пръскачка, осигурява висока хидрофобност и заздравява повърхността.

Освен това предлагаме ниска цена на квадратен метър. Една туба от 5 л например може да покрие 10 кв. м. Така няма да се объркате и да не знаете какво количество да закупите – едва ли би ви било приятно да разберете в процеса на работа, че не ви достига материал за още малко площ.

Като още един плюс трябва да споменем, че дори след изолиране директно можете да лепите плочки, без да е необходимо да правите замазка. Течната изолация е прозрачна, не оставя никакви следи и е безцветна. Може спокойно да се полага върху самата настилка.

Едно от другите предимства, които отличава използването на течна хидроизолация, е това, че може да се полага върху мокри повърхности. Да, те трябва да бъдат чисти и равномерни, преди да започнете с изолирането, но не е нужно да се съобразявате с това дали са сухи, или не.

Защо да изолирате с течна хидроизолация

Ние от Ard.bg сме наясно с проблемите, на които редовно потребителите се натъкват – може би хидроизолацията, която сте положили, не е достатъчно издръжлива и след няколко години експлоатация влагата вече е редовен гост в дома ви, или пък самото полагане ви е измъчило.

Решението на тези проблеми се намира в модерният метод на течното хидроизолиране, което се откроява висока устойчивост, гаранция за качество и невероятно ниска цена на квадратен метър.

Shopping Cart