Течна хидроизолация за тераси

Големите открити тераси изискват по-голяма грижа и това се отнася с пълна сила и към тяхната хидроизолация. Те са изложени постоянно на прякото влияние на атмосферните условия, което изисква хидроизолацията им да е особено устойчива на възможните климатични промени.

ARD може да предложи точно това и да послужи като ефективна течна хидроизолация за тераси, благодарение на още няколко основни свойства на специалния импрегниращ агент от висок клас.

полагане на течна хидроизолация на балкон

Защо ARD течна хидроизолация е подходяща за изолиране на тераси

работа на гараж

Превъзходните свойства на датските продукти за хидроизолиране ARD, правят серията подходяща дори и за външните атмосферни условия. Те са устойчиви на големи температурни промени, като доказателство за това е способността им да издържат на температури от от -35° C до +80° C. Освен това те имат и много добра устойчивост на ултравиолетови лъчи – най-вредният спектър от слънчевата светлина.

Естествено, най-голямо значение има устойчивостта на течната хидроизолация на влага и вода. Изключителното тук е, че освен, че се създава водоустойчив покривен слой над повърхността, върху която е нанесен продуктът, неговите компоненти попиват и под горните слоеве, запълвайки порите на основата и някои пукнатини с микро размери. Това означава, че получавате уплътняване структурата на основата в дълбочина и съответно намаляване на нейната попивност.

Това е изключително приложимо при естествени повърхности като камък или дърво, както и при силно абсорбиращи или порести основи като бетон, цимент, тухли, керемиди и други подобни.

Ако вашата тераса е с плочки, имаме добра новина за вас – течната хидроизолация на ard.bg може да бъде поставена и директно върху плочките, осигурявайки на настилката допълнителна защита (и то не само в областта на фугите). Тъй като терасите е добре да се почистват често, поради прекият им досег с естествената среда навън, е важно хидроизолационния слой да е устойчив на химикали, а АРД течна хидроизолация за тераси притежава и това качество.

Течната хидроизолация ARD предлага допълнителни предимства в сравнение с традиционните методи. Лесното и равномерно нанасяне върху повърхности с всякакви размери и форми гарантира, че всяка зона е ефективно защитена.

Това помага за намаляване на риска от течове и влошаване на настилката.

Силата на течната хидроизолация ARD е в нейната дълготрайност и съвместимост с разнообразни материали. Продуктът образува стабилен защитен слой, като прониква в порестите повърхности и подсилва основата срещу атмосферните условия.

Освен това, той предотвратява образуването на мухъл и плесени, запазвайки естетичния вид на настилката. С приложението на този вид хидроизолация, поддръжката на терасите става по-лесна, като се удължава техният живот.

Това го прави интелигентно решение за всеки собственик, който търси ефективна и икономична защита на терасата си​.

Продуктът е безцветен, което означава, че той ще промени чувствително водоустойчивостта на повърхностите по терасата в положителна насока, но няма да промени нейния външен вид.

Нашите продукти

Течна хидроизолация за тераси – бързина, удобство, покривност, икономична цена

Един от най-лесните варианти за нанасяне на течната хидроизолация ARD е с помощта на пръскачка. Използвайки този начин на разнасяне на хидроизолационния агент ще може да положите водоотблъскващо покритие и върху най-фините детайли от терасата и ще успеете да покриете и най-неправилните форми по нейните площи без особени усилия.

Продуктът е готов за употреба и не е необходимо да бъде смесва с други компоненти, т. е. може да се използва директно от опаковката.

Възползвайте се от ниската му цена и поръчайте с няколко бързи клика на ard.bg или се обадете на телефона, посочен на сайта.

Често задавани въпроси за течната хидроизолация за тераси:

Течната хидроизолация за тераси е особено приложима както при по-малки, така и при мащабни площи, тъй като се нанася сравнително лесно, имайки предвид начина на употреба на традиционните хидроизолационни материали.

1 кв. м площ може да покриете само с 500 мл от течната хидроизолация на ARD – покривност, която прави продукта супер изгоден.

Shopping Cart